Committed To Quality, Committed To You
Çiftliklerden buğday hasadından sonra değirmene geliyor. Değirmen işlemine başlamadan önce, buğdayı temizlemelisiniz ve toz, bitki otu, küçük taşlar gibi istenmeyen parçacıklarını çıkarmalısınız. Temizlenen buğday, değirmen işlemine gönderildikten sonra, bütün buğday unu elde ediyoruz.
Beyaz buğday unu veya kek unu, çoğunlukla fırın ürünlerinde kullanılır. Aynı zamanda bir buğday unu ama bunu yapmak için insanlar tam buğday ununu işliyor ve Azodikarbonamid, Klor Dioksit, Nitrojen Dioksit, Potasyum Bromat gibi bir tür kimyasalla ağartıyor.
Buğday unu öğütüldükten sonra Titreşimli ayırıcı ile elekten geçirilir ve kuru bir yerde saklanır, böcek veya böceklerin girebileceği bazı ihtimaller vardır. Bu nedenle, her türlü böcek ve diğer istenmeyen parçacıkları gidermek için bir güvenlik eleme makinesi ile taramanız gerekir, ardından nihayet paketlemeye gider.
Bir bisküvi, kek veya herhangi bir fırın ürününü hazırlamak için, kullanılan tek ortak şey, buğday unu veya kek unu olarak bilinir. Buğday unu işlerken kaliteyi bozan kirletici maddelerin olması muhtemel olduğundan, iyi kalite bir bisküvi veya diğer fırın ürünleri yapmak için, önceden süzülmüş ve istenmeyen parçacıklar içermeyen iyi kalitede fırın unu kullanmak gereklidir.
Farklı şirketlerin ürünleri için farklı tesis ve gereksinimleri vardır. Bazıları mevcut üretim tesislerine uyumlu bir sistem, yüksek kalite ve kapasiteyi arttırmak istiyorlar, diğer birkaçı ise tamamen ayrı bir sistem ve özelleştirilmiş çözümler istiyorlar. Burada uzmanlarımız büyük bir rol oynuyor ve onlara en iyi çözümü öneriyorlar, bu da kolayca uyum sağlayıp en iyi verimi sağlıyor.
Galaxy Sivtek, Inline elek veya mevcut sisteminize takılabilen santrifüj elek veya ayrı bir eleme makinesi yerine ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olur. Ürünlerinizi çok daha iyi hale getirmenize yardımcı olacak dört farklı seçeneğimiz var.